Uutta vuotta ja hyvää verta!

Kävin terveystarkastuksessa. Ei tässä mitään vaivoja ole, perusterve pullukka, mutta kun lakisääteinen tarkastus piti käydä. Siellä ilmeni, että kolesteroli oli vahvoissa lukemissa, yli 9. Lääkäri kirjoitti siitä paikasta reseptin; nyt laitetaan arvot kuntoon ja veri virtaamaan ilman kolestroliklimppejä. (En muuten sitä reseptiä hakenut, vaan tein elintapamuutoksia joilla lukemat laskivat kuuden tuntumaan).

Tarinan pihvi on siinä, että ilman terveystarkastusta en olisi tiennyt korkeasta kolesterolista, se kun ei tunnu eikä näy. Mutta tekee myyräntyötään ja tukkii suonia pikkuhiljaa.

Ja tässä on oiva aasinsilta yrityksen dataan. Sehän on liiketoiminnan verenkiertoa! Tieto virtaa henkilöltä, osastolta ja toiminnosta toiseen, kuljettaen tarpeellista informaatioita.

Tieto voi olla joko rikastettua tai aneemista, laadukasta tai kuonan peitossa. Datan laadun tilaa yritys ei yleensä tiedä, mutta aika pitää huolen siitä, että datan laatu joka tapauksessa heikkenee.

Henkilöstö kutsutaan ikäkausitarkastuksiin säännöllisesti, mutta kuka huomaisi kutsua yrityksen datan terveystarkastukseen?

Huonolaatuinen data voi vaivata pitkään, ennen kuin suuri vahinko pläjähtää silmille. Pientä harmia puutteellinen ja virheellinen data aiheuttaa päivittäin, mutta datamurheista kärsivillä ei ole kokonaiskuvaa tilanteesta, eikä ehkä mandaattia puuttua asiaan.

Olisiko uusi vuosi sopiva hetki laittaa datan verenkierto kuntoon? Nykytilanteen selvittää helppo ja nopea terveystarkastus, nimittäin Datalyysi ™. Lisätietoja voit katsoa täältä. On toistaiseksi vielä maksutonkin, kannattaa kokeilla!

Terveyttä ja Iloa Uuteen Vuoteen sekä Sinulle että firmallesi,

toivottaa Lilli

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s